5.jpg


    Петро

      Давно було бажання зайнятися бджолами. Тільки все часу не вистачало, та і треба було багато всякого інвентаря і практичних знань про те, як доглядати бджоли. В цьому допоміг брат Іван. Він займався, а я до нього підключився.
      На перший погляд, це проста справа, але  як починаєш займатися, то розумієш, що це не зовсім так просто, а саме головне - все треба робити вчасно. Сусід дуже дотепно висловився: "Поприв’язуйте своїх бджіл ...". Правда, це він сказав після того, як бджоли не дали йому працювати на городі.

     Бджоли не хотять ніколи чекати. Влітку їх життя коротше, і вони хотять все встигнути зробити. Тому, як тільки будуть незадоволені чимось, зразу ж збираються і пробують шукати нового бджоляра. В нашій місцевості бджоли виживають на волі дуже рідко.

     Вислів "трудиться як бджілка"  - це в першу чергу точно про бджолярів (пасічників, англ. beekeeper, apiarist).

 

   Іван

 

 

 ...-бджоляр зі стажем.

 

 

 

 

 

 

Місце збору: з-під Канева

Бджілки збирають мед там, де екологічно чисте довкілля та немає шкідливих виробництв, шумних переповнених магістралей.

Час збору: щорічно(весна-літо)

З кожним сезоном пасічники турбуються про те, аби щобільший врожай зібрати. Тому бджілки разом з бджолярами здійснюють цілий туристичний екскурс по Україні в пошуках живильних квітів, повних нектару.

Сам мед: 100% натуральний

Солодкий, запашний. Без побічних домішок, не розбавлений.

Без антибіотиків!

 

 

 

 

 

 


 
 

Відтепер з вересня 2016 року Ви можете замовиити онлайн приємний подарунок як для себе, так і для своїх близьких! 

Веб-сайт стартував за адресою http://honey.pp.ua/ , ми чекаємо на Ваші відгуки! 

А  ще невдовзі ви зможете переглянути відео-сюжет з пасіки Івана та Петра! Слідкуйте за новинами!

 
       Ірина. Київ

Пасіка  - це сімейна справа, що була розпочата досить давно. Вже близько 10 років мій батько займається разом зі своїм братом Іваном бджільництвом. Спільна справа  об'єднує. І тому з року в рік з кожним сезоном виходить зібрати все більше і більше меду , чим вдавалося раніше.

 

Секрет в тому, що в будь-якій справі важливо віддаватися на повні 100% і ти отримаєш винагороду.

 

Таким є життя: чим більше ти вкладеш, тим більше отримаєш. 

Чим би ти не займався - це треба любити.